top of page

Over mij

StancePhotography_Holistik-Consious-38.jpg

Welkom op mijn website. Ik hoop dat je hier de informatie vindt die je zoekt om de verbinding met jezelf te verdiepen, je gezondheid te optimaliseren, of die ervaringen te verwerken waar je tot nu toe nog niet aan toe gekomen bent.

 

Als Psycholoog, lichaamsgerichte trauma therapeut, TRE® provider, Orthomoleculair therapeut en yoga en yoga nidra docent heb ik een passie voor het samenbrengen van verschillende helende modaliteiten. Gecombineerd vormen deze een therapie die voorbij gaat aan cognitief begrip en het toestaat om inzichten te belichamen en daadwerkelijk om te zetten in een verandering van gedrag en beleving.

Mijn eigen leven heeft me van jongs af aan voor de nodige uitdagingen gesteld. Het aangepaste gedrag dat ik als antwoord daarop ontwikkelde was nuttig op dat moment, maar stond me later veelal in de weg. Het haalde me uit verbinding met mijzelf en de wereld om mij heen. Het had ook een effect op mijn gezondheid, met jaren van vage klachten als gevolg en uiteindelijk de diagnose Hashimoto's Hypothyreoïdie. Een auto-immuun ziekte die de schildklier beschadigd. 

Mijn interesse in psychologie en persoonlijke ontwikkeling is in eerste instantie ontstaan uit mijn behoefte om mijzelf en anderen beter te begrijpen. Dit is van jongs af aan mijn interesse geweest. Na het behalen van mijn Master of Science (MSc) in Psychologie, ben ik mij blijven verdiepen in zowel het werken van de psyche, als ook de verbinding met het lichaam en de rol die het lichaam speelt in het uiten, maar ook het helen, van trauma. 

 

De verschillende methodieken die ik geleerd heb, mijn ervaringen in mijn praktijk, maar vooral ook mijn persoonlijke ervaringen, hebben we ervan overtuigd dat zowel het lichaam als de psyche aan bod moeten komen in een effectief traject. Of de hulpvraag nu voornamelijk fysiek is, zoals bij een chronische ziekte, of voornamelijk psychisch zoals bij depressie, beiden dienen in relatie tot elkaar bekeken en behandeld te worden. Het is het snijvlak waar lichaam en geest elkaar raken, waar de opening voor effectieve therapie en heling zich bevindt. 

Ik hoop je te mogen verwelkomen voor een sessie of een traject! Voel je vrij om vrijblijvend een gratis bel afspraak in te plannen om de mogelijkheden te bespreken. 

Opleidingen & Kwalificaties

Universiteit van Tilburg

Ortho Health Foundation 

Het Atma Instituut

Total Health Foundation

Ortho Health Foundation 

Ortho Health Foundation 

Ortho Health Foundation 

Functional Anatomy Seminars

Yoga Lab

Yoga Nidra Network

Living Wisdom Ayurveda

Hylke Bonnema

Samudra

AALO

Tree of Yoga

Yoga Moves

Master of Science (MSc) in Psychology  - 2006

Orthomoleculair & Epigenetisch Therapeut | 2022

Lichaamsgericht Trauma Therapeut | 2022

Medische Basis Kennis | 2021

Orthomoleculair Specialist - Immuun Systeem | 2021

Orthomoleculair Adviseur Advanced | 2021

Orthomoleculair Adviseur Basis | 2021

Functional Range Conditioning Mobility Specialist (FRCms) | 2019

TRE® (Trauma Release Exercises) Provider - 2018

Total Yoga Nidra Teacher & Facilitator - 2017

Reiki Level 1 - 2016

Familie- & Organisatie Opstellingen - 2015

Prana Flow Yoga Teacher Training - 150 hrs - 2009/2010

AALO Allround Fitness Docent - 2008

Yoga Teacher Training - 200 hrs - 2007

Power Vinyasa Teacher Training - 200 hrs - 2006

Neem contact op

+31 6 1419 2371

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page