top of page

Tarieven

De sessies zijn gericht op de thema's en eventuele klachten waar jij mee aan de slag wilt. Afhankelijk daarvan kijken we samen aan welk behandel traject je het meeste gaat hebben. Dit is iets wat zich gaandeweg kan ontwikkelen, of wat we na de intake reeds aardig kunnen bepalen.

Ieder traject begint met een intake van 90 minuten. Voorafgaand  aan de intake stuur ik je één of meerdere vragenlijsten op basis waarvan ik deze eerste sessie vorm geef. 

Alle sessies kunnen online of in de praktijk plaats vinden.

De sessies zijn vrijgesteld van BTW.

Afspraken die korter dan 48 uur, maar langer dan 24 uur van tevoren worden verzet of geannuleerd, worden voor 50% in rekening gebracht. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden verzet of geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht. 

De sessies worden door de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed indien je aanvullend verzekerd bent. Klik hier voor een overzicht van vergoedingen per verzekeraar

Intake  & Persoonlijk plan

Tijdens de intake bespreken we alles wat voor jou op dit moment speelt. Voor aanvang heb je reeds het intake formulier ingevuld voor voor (trauma) therapie en/of orthomoleculair advies. Aan de hand hiervan gaan we op een aantal zaken dieper in en stellen we samen een plan op voor de richting van de therapie op basis van jouw hulpvraag. Daarmee is de eerste, zeer belangrijke, stap gezet!  

75-90 minuten | €132,50

In persoon of Online

Therapie Sessies 

Na de intake is de eerst volgende afspraak een therapie sessie. In deze sessies werken we middels verschillende technieken zoals TRE®, lichaam gerichte trauma therapie, gesprekken, yoga nidra, ademhaling, en andere oefeningen. De sessies richten zich op het integreren van jouw (traumatische) ervaringen, het ontladen van de lading die het lichaam hier nog van draagt, het herkennen van bewuste en/of onbewuste patronen, en het verkrijgen van inzichten die bijdragen tot het zien en ervaren van nieuwe mogelijkheden.

60 minuten | €100

90 minuten | €132,50

In persoon of Online

Orthomoleculaire Sessies

Na de intake heb je je eerste orthomoleculaire plan ontvangen waarmee je aan de slag kunt. De periode tussen de intake en een vervolg afspraak is afhankelijk van jouw behandel traject. Meestal is de vervolg afspraak na 3 tot 6 weken. We bespreken de afgelopen periode, inclusief eventuele nieuwe test resultaten. Naar aanleiding daarvan ontvang je een nieuw plan met vervolg stappen. De periode tussen de afspraken wordt langer naarmate het traject vordert en je verder bent in je herstel. 

Eventuele (bloed)testen en lab onderzoek is niet in de prijs inbegrepen. 

 

45 minuten + uitwerking persoonlijk behandelplan | €150

In persoon of Online

Online ondersteuning

Alle communicatie en het delen van informatie gebeurt via een beschermde cliënten omgeving online. 

Via de bijbehorende app krijg je alle eventuele sessie aantekeningen, test resultaten, protocollen, en oefeningen. 

De app beschikt over een chat functie waarvan je gebruik kunt maken voor vragen of ondersteuning tussen de sessies. 

bottom of page