top of page
StancePhotography_Holistik-Consious-20.jpg

Yoga, 
Yoga Nidra & Pranayama

Yoga en Yoga Nidra zijn beiden eeuwenoude practices met zeer helende effecten voor zowel lichaam als geest. Yoga stimuleert de aanwezigheid in en het bewustzijn van je eigen lichaam. Yoga Nidra faciliteert diepe rust en herprogrammering van onbewuste patronen middels trance. 

StancePhotography_Holistik-Consious-34.jpg

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een toegankelijk en therapeutische vorm van meditatie. Tijdens Yoga Nidra komt het lichaam en het rationele brein tot rust en is het onbewuste zeer ontvankelijk. Dit geeft ruimte voor een nieuwe ervaring en nieuwe gedachte patronen die helpend en helend zijn. Je odergaat een op jou afgestemde yoga nidra waarvan je na de sessie een opname ontvangt. 

Prive Yoga Les 

Oorspronkelijk werd yoga overgedragen via prive lessen. Ook nu kan het een groot verschil maken of een les speciaal op jou afgestemd is. Wanneer je je fysieke yoga practice wilt verdiepen of een yoga practice wil die specifiek op jou afgestemd is, kan je een prive sessie boeken. 

Trainingen & Workshops

Yoga, psychologie, en gezondheidsleer komen samen in de trainingen en workshops die ik geef voor The Yoga Therapy Instituut, Casa di Yoga, en zelfstandige workshops. Alle live en online trainingen kan je terugvinden onder 'Programma'.

bottom of page